Сигнал за насилие над жена в столичен мол

Сигнал за насилие над жена в столичен мол
  • 4 август, 2023
  • България

Пореден сигнал за проявено физическо посегателство върху жена. Историята разказва Нова телевизия. Жена алармира, че на 01.08.23 г. е станала свидетел на агресивно поведение от управител на търговски обект в мол в София, проявено към служителка. Жената споделя, че се е намесила в кавгата с молба към мъжа да спре, но тогава агресивното му поведение се е прехвърлило към нея. Управителят е блъснал свидетелката.

Емили Цветкова разказа пред журналист, че е помолила да бъде прекратена свадата по учтив начин, но въпреки това мъжът е бил изключително враждебно настроен, след която я е блъснал и изгонил от обекта. Охраната на магазина не е помогнала с нищо. От своя страна Емили е подала сигнал в полицията за този случай. На място са пристигнали полицаи, които са обяснили, че може да бъде пусната жалба.

Потърпевшата добавя, че не понася насилието, тъй като преди време самата тя е ставала жертва на подобен тормоз от нейния работодател. Органите на реда потвърждават, че има получен сигнал и материалите се събират. В момента тече проверка по случая.

Споделете:

Автор на новината

Предишна публикация: Възрастна жена беше пребита с бухалка

4 август, 2023

Следваща публикация: Затварят паркове и открити пазари в Милано заради силни бури

4 август, 2023

Може да ви хареса също

Абонирай се
Уведомете за
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
Виж всички коментари

Последни новини