Убийство на 22-годишен в Радомир

Убийство на 22-годишен в Радомир
  • 6 юли, 2022
  • Крими

Убийство на 22-годишен в Радомир
Късно снощи в Радомир се е разиграла кървава трагедия, чиято жертва става 22-годишен младеж. Около 22,50 часа пернишката полиция е получила сигнал за инцидент в Радомир. Полицейски екип веднага се отправя към местопроизшествието, но там полицаите намират само веществени доказателства.
Малко по-късно става ясно, че в Центъра за спешна медицинска помощ е транспортиран младеж с огнестрелна рана на главата. Въпреки опитите на медиците да спасят живота му, младежът е починал.
Събраните до момента доказателства по случая сочат, че става дума за възникнал спор между двама младежи, в който впоследствие са се намесили и техните бащи. Спорът между четиримата прераснал в по-сериозна кавга и довел до злополучния инцидент.
Отново снощи, около 23,30 часа, е открит и изгорял автомобил в Радомир, който е ползван от 51-годишен жител на града. Смята се, че въпросният мъж има отношение към случая. Той не е открит и е обявен за издирване. Разследването продължава, издирването на мъжа също. Дали между двата случая има връзка, предстои да се разбере.

Споделете:
Предишна публикация: Орязаха българския план за възстановяване

6 юли, 2022

Следваща публикация: „Армейците“ привличат хаитянин в редиците си

6 юли, 2022

Може да ви хареса също

Абонирай се
Уведомете за
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
Виж всички коментари

Последни новини