Книгата, “Домът на Бекъм“ изважда на бял свят “фарса” на семейство Бекъм

Книгата, “Домът на Бекъм“ изважда на бял свят “фарса” на семейство Бекъм
  • 20 юни, 2024
  • Лайфстайл

На 4 юли Дейвид и Виктория Бекъм ще отпразнуват 25 години от сватбата си. Съюз, който очевидно е солиден, но преди всичко огромен и много печеливш бизнес и за двамата. Както журналистът Том Бауър разкри, това ги държи заедно днес. Според Бауър бившият футболист и дизайнерката преживяват сериозна брачна криза, от осем години и реално живеят отделно, без почти никаква комуникация. „Въпреки че не могат да скрият отделния си живот, те бяха обединени, за да подкрепят марката“, увери Бауър пред британския вестник „The Mirror“, който ексклузивно визуализира глава от книгата The House of Beckham: Money, Sex and Power, която пускат, само няколко месеца, след успешния документален филм на Netflix, Бекъм.

Според разследванията на Бауър, всичко, което се вижда в поредицата на “стрийминг” платформата, не е нищо повече от фарс за захранване на бизнеса. Кризата в отношенията им не е резултат от известната изневяра на футболиста с Ребека Лоос, по време на престоя му в Реал Мадрид, която излезе наяве през 2004 г., а е настъпила по-късно. Според книгата проблемите са възникнали около 2016 г., когато са решили да водят отделен живот: той, в Маями; тя, в Лондон. „Те се посветиха само на поддържането на бизнес отношения, от разстояние“, казва Бауър.

Дизайнерката помоли съпруга си да се върне в Обединеното кралство, за да вечеря в магазина на нейната марка на Dover Street, като част на седмицата на модата в Лондон. „Когато събитието приключи, той сигурно е съжалявал, че не е останал в Съединените щати“, казва Бауър, „защото Дейвид седеше през цялото време, без да погледне Виктория“, което подхрани слуховете сред присъстващите, някои от които казаха на Бауър, че двойката е имала „наскоро разгорещен спор“.

Според журналиста, Дейвид стигнал до там, че да обвини жена си, че “води медийна война” срещу него. И футболистът не остана по-назад, в дискредитирането на майката на децата си. Според автора, “статутът на Дейвид би изчезнал, ако не беше решимостта на Виктория да поддържа илюзията за щастливо семейство.” Какъвто и да е случаят, митът за обединен и силен брак избледнява. Дали е вярно или не, вероятно никога няма да разберем, защото те няма да го отрекат.

 

Източник: La Razon

Споделете:
Предишна публикация: Австрийска наследница дари 25 милиона евро на различни организации

20 юни, 2024

Следваща публикация: Започна сезонът на пожарите в Гърция и Турция

20 юни, 2024

Може да ви хареса също

Абонирай се
Уведомете за
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
Виж всички коментари

Последни новини