Издирват млад мъж от пловдивско село

Издирват млад мъж от пловдивско село
  • 14 август, 2023
  • България

Властите обявиха за общодържавно издирване мъж на 24-годишна възраст от село Трилистник, Пловдив. Той се намира в неизвестност от три дни. Името му е Станислав Станчев и той живее на квартира в града от месеци наред заедно с приятели, които алармират за неговото изчезване. Той е забелязан за последен път сутринта в петък, говорейки с приятел.

Кметът на селото потвърди за изчезването му. Оказва се, че момчето губи майка си преди няколко години, като неговата баба и дядо се грижат за него. Дядото е починал, а баба му е в чужбина. Най-близкият човек до Станислав е баща му, но според показанията на приятелите му двамата не поддържат контакт.

Приятелите на изчезналия мъж го търсят и на необичайни места, които той традиционно не посещава. Към настоящия момент няма следа от него. Доскоро Станислав е бил на работа в пловдивски стъкларски завод, но скоро е напуснал тази позиция и си е търсил нова работа.

Съквартирант на мъжа споделя, че е открил в квартирата бележка, на която Станислав е благодарил за нещата, които той е направил за него. В бележката се допълва, че си тръгва, но без да е разяснено къде отива.

Споделете:

Автор на новината

Предишна публикация: Местни жители на Омуртаг отново на протест

14 август, 2023

Следваща публикация: Арестуваха крадец на леки коли в столицата

14 август, 2023

Може да ви хареса също

Абонирай се
Уведомете за
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
Виж всички коментари

Последни новини