Мъж от Кипър издъхна, след като слезе от самолет на летище София

Мъж от Кипър издъхна, след като слезе от самолет на летище София
  • 18 юли, 2023
  • България

Мъж почина на летище София, малко след като слезе от самолет. Сигналът по този случай е подаден от случаен свидетел, който споделя, че летището не е разполагало с дефибрилатор. Загиналият мъж е на 64 години от Кипър. Медиците обявиха, че са пристигнали на място незабавно, като са направили всичко възможно, за да спасят мъжа.

Жена, станала свидетел на трагичния инцидент разказа, че вечерта в неделя тя и мъжът ѝса кацнали малко след полунощ на летището, а докато са чакали за багажа си са забелязали мъж, който е лежал в безпомощно състояние на земята. Един от пасажерите му е прилагал сърдечен масаж. В този момент климатиците не са фънкционирали, а времето е било много горещо. Служителите на летището са вливали банка на пострадалия.

Свидетелката допълва, че всички хора наоколо са изразили възмущение и са започнали спор с Гранична полиция по повод горещината на територията на летището. Недоволни пътници изразяват мнение, че линейката не е дошла навреме.

От ръководството на летище София уточняват, че имат на разположение лекарски екип постоянно и в този случай е оказана помощ навреме, но за съжаление още преди пристигането на екипите мъжът е починал.

Споделете:

Автор на новината

Предишна публикация: Мокетени пътеки: Комфорт и стил за вашия дом

18 юли, 2023

Следваща публикация: Николай Денков съобщи за нов вид наркотик, разпространяващ се в България

18 юли, 2023

Може да ви хареса също

Абонирай се
Уведомете за
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
Виж всички коментари

Последни новини