Спецоперация тече на автомагистрала “Струма”

Спецоперация тече на автомагистрала “Струма”
  • 12 юли, 2023
  • България

Специализирана акция на полицията, в която са взели участие и други институции, тече в момента около 88 км на АМ “Струма” край Благоевград. Въпросната операция се извършва с Агенция „Митници“, НАП, агенция „Автомобилна администрация“, както и АПИ. Новината съобщи Георги Бучков, който е ръководител на групата, занимаваща се с пътния контрол в “Пътна полиция” в Благоевград.

Очаква се настоящите проверки да се извършват до обедните часове, тъй като те са част от графика на ГДНП. По време на акцията се проверява обстойно трафика на превозни средства, като в това число са включени леки коли, автобуси и тежкотоварни автомобили. Униформените ще следят стриктно за нарушения по пътищата.

Главната цел на тази акция е да бъдат предотвратени катастрофи и обществото да стане по-отговорно. Служителите съобщават, че най-често глобите са за водачи, които шофират без предпазен колан, използват мобилни устройства. Има много случаи на претоварени камиони. Предстои да бъде представен подробен анализ от проведената операция от компетентните органи до края на деня.

Споделете:

Автор на новината

Предишна публикация: Иванка Динева се отказва от надпреварата за управител на НЗОК

12 юли, 2023

Следваща публикация: Ивайло Мирчев от ПП-ДБ: Техниката, която ще дадем на Украйна, е от Възродителния процес

12 юли, 2023

Може да ви хареса също

Абонирай се
Уведомете за
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
Виж всички коментари

Последни новини