В настоящата политика за поверителност запознаваме потребителите с личните данни, които събираме и обработваме за всеки потребител и посетител в kolektiva.net.

Настоящата политика важи за всички потребители, посетители и служители в Kolektiva.net.

Настоящият текст е едностранен акт от наша страна и ние запазваме правото си да го променяме, без да ви уведомяваме за това.

В кои случай събираме лични данни?

Личните ви данни се събират от нас по няколко начина – по време на регистрация, при кореспонденция през формата за контакт и в случаите в които доброволно ни ги предоставите.

Какви лични данни събираме?

От kolektiva.net не събираме и съхраняваме чувствителни данни. Тоест те включват IP адрес, както и данните, предоставяни от вас във формата за регистрация.

Не съхраняваме никаква чувствителна информация като пол, възраст, етнос, политически и религиозни убеждения.

Ако не се съгласите да предоставите личните данни, които изискваме, не можем да гарантираме предоставяне и коректна работа на нашите услуги.

Използване на лични данни.

Предоставените от вас лични данни се използват и обработват от kolektiva.net за конкретни цели. А именно предоставяне и поддръжка на нашите услуги, за създаване на акаунт в платформата, както и при кореспонденция с нас, при използване на формата за контакт.

Защита на личните данни

В kolektiva.net сме предприели мерки за сигурност, които да осигурят безопасност за вашите лични данни. Предвид естеството на интернет, личните ви данни не могат да бъдат на гарантирано сигурно място и защита на всяка цена не е възможна.

Право на прекратяване на личните данни

Kolektiva.net има право да прекрати обработката на личните ви данни едностранно, както и да ги изтрие, ако счита, че има основание за това.

При рискове в сигурността, Kolektiva.net ще предприеме всички необходими мерки за защита, като не се задължава да предостави информация каква ще бъде тя.

За изпълняване на целите ни, от kolektiva.net  можем да предоставим личните ви данни на партньори, които да ги използват. Тези партньори нямат право да споделят или разпространяват вашата информация, без изричното ни съгласие.

Настоящата политика е валидна само за kolektiva.net и не важи за други сайтове, към които водят хипервръзки от настоящия.