Кой са най-предпочитаните ротативки в България

Кой са най-предпочитаните ротативки в България
  • 2 февруари, 2023
  • Uncategorized

Историята на ротативките датира от преди повече от век. Първоначално те са били опростени, като са били разположени в барове и клубове. Всеки е можел да опита късмета си, като в повечето случаи си е тръгвал с награда. Напълно в духа на отминалите години, ротативките са били еднообразни, но това сега не е така.

Можем да играем на тях във физическо казино, а през последните години можем да си позволим това удоволствие и от вкъщи. Голямото разнообразие сега е чудесно, но поражда въпроса към коя игра да се насочим.

За да можем да улесним избора ви, сме подбрали 5-те най-популярни ротативки в България.

40 Super Hot

Класика в жанра, като е дело на българския разработчик Euro Games Technology. Както е видно от името й, печелившите линии са 40, които са постоянни. 40 Super Hot е “плодова” ротативка, като има Scatter и Wild носещи бонус печалби. 1 е минимума на залагане на печеливша линия, а максимума е 60. Основната бонус функция е „Gamble”, която също може да донесе печалба.

20 Super Hot

Този тип ротативка отново е дело на българската компания Euro Games Technology. По своята същност е като 40 Super Hot, като залога тук е по-малък. Печелившите линии са по-малко на брой.

Rise of Ra

Линиите при нея са 15, като тематиката е посветена изцяло на Египет. Wild символа е свещения скарабей, който може да замести всички други символи. Той може и да увеличава печалбата от комбинациите, в които е попаднал.

Символа Scatter може да ви донесе печалба до 450 хил., като и 15 бонус завъртания, при наличието на 3 еднакви в едно завъртане.

Book of Ra

Печелившите линии са 10, като облика й е като този на Rise of Ra, но можем да намерим и образа на Индиана Джоунс. Ротативката е създадена от компанията Novomatic. Wild и Scatter са заместени от “Тайнствената книга”, която има силата да замества всички други символи. Ако при едно завъртане се паднат три книги, печелите 10 безплатни завъртания.

Burning Hot

Разработка на Euro Games Technology, като печелившите линии са 5. Традиционните символи са заместени от “Звездата”, “Долар” и “Детелина”. Тук има и прогресивен джакпот, който носи голяма популярност на играта.

Споделете:
Предишна публикация: 60 са новите случаи на коронавирус за денонощието

2 февруари, 2023

Следваща публикация: 12 са новите случаи на коронавирус за денонощието

2 февруари, 2023

Може да ви хареса също

Абонирай се
Уведомете за
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
Виж всички коментари

Последни новини