Какво стои зад бранда Бетмаркет в онлайн сферата?

Какво стои зад бранда Бетмаркет в онлайн сферата?
  • 20 януари, 2023
  • Спорт

Имената на лицензираните букмейкъри у нас стават все повече, което е добре от гледна точка на разнообразие за потребителите. Но при такова изобилие от възможности невинаги е лесно за играчите да се ориентират какво предлаган отделните оператори и кои оферти са по-изгодни. Затова и когато се появи още една компания в сферата на онлайн залозите в края на миналата година, хората си зададоха въпроса какво стои зад бранда Бетмаркет. А отговорът може да бъде даден доста бързо, тъй като този букмейкър стъпва в онлайн сферата след достатъчно богат опит на хазартната сцена през последните 25 години.

Още в края на 90-те години компанията стартира в бранша с първата си бинго зала. Тя беше открита в София, както може да се очаква, а с течение на времето бяха отворени и други наземни обекти, отново ориентирани в тази посока. Към хазартните развлечения бяха добавени и ротативките, което оформи и концепцията на бранда Бетмаркет с комбинацията Bingo & Slot. Когато се стигна до етапа дейността да бъде продължена и в интернет, то вече беше натрупан сериозен опит, включително и в създаването на собствени продукти. Те идват с логото на RedFowl Engineering – екип, който обединява софтуерни специалисти, математици и инженери механици. Фундаментът е достатъчно солиден, но беше ясно, че при преход към платформа за онлайн залози трябва да се добави и още съдържание. И то стана факт, като потребителите получават един от най-модерните и разнообразни бетинг сайтове у нас.

Какво откриваме в раздела със спортни залози

Това е една от новостите, с които вече свързваме бранда Бетмаркет във виртуална среда. Трудно е да си представим, че който и да е букмейкър може да има успех у нас, ако не дава възможност на клиентите си да правят прогнози за футболни мачове. Има може би само едно изключение, но там говорим за световноизвестен покер оператор, фокусиран само върху играта с карти. А най-новата платформа за залози предоставя на играчите всичко, което можем да си представим в това направление. Имаме меню за Шампионска лига, за Висшата лига на Англия, за испанската Ла Лига, за италианската Серия А и за още няколко десетки първенства не само от Европа, но от целия свят. За срещите от водещите първенства се приемат залози както преди техния старт, така и по време на провеждането им, а бетинг преживяването в реално време е любимо на много играчи. За футбола са налице и специални оферти на оператора като ранно изплащане, връщане на залога при 0:0, завишени коефициенти и допълнителен процент печалба при успешни предвиждания в права колонка. Любимите функции от типа създаване на залог и затваряне на залог също са тук – нито един модерен оператор онлайн не може да си позволи да мине без тях.

А все пак спортните залози не се изчерпват само с футбол. Онлайн Бетмаркет предлага още няколко десетки дисциплини, за които се приемат прогнози. Естествено, с най-голяма популярност извън сферата, заемана от Царя на спортовете, са тенисът, баскетболът, волейболът, да не забравяме бойните и моторните спортове. Разнообразието е впечатляващо, което показва, че букмейкърът се стреми да надгражда, след като разшири сферата на дейността си.

Участието в хазартни игри не е само забавление и крие риск от развиване на хазартна зависимост!

 

Споделете:
Предишна публикация: Отправиха обвинение на мъжа, който пусна фалшив сигнал за бомба в столичен мол

20 януари, 2023

Следваща публикация: 93 са случаите на коронавирус за денонощието

20 януари, 2023

Може да ви хареса също

Абонирай се
Уведомете за
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
Виж всички коментари

Последни новини