BetMarket възроди бингото в България

BetMarket възроди бингото в България
  • 29 декември, 2022
  • Спорт

Годината беше повече от успешна за букмейкъра BetMarket получи лиценз за развиване на онлайн хазартна дейност от Националната агенция по приходите. В сайта се предлагат разнообразие от казино, слот и бинго игри. Единственото, което трябва да направите е да се регистрирате в сайта и да се насладите от комфорта на дома ви.

След верификация на профила ви може спокойно да разгледате предлаганите бинго игри. Не забравяйте, че бинго раздела не е отворен през целия ден на сайта -може да стриймвате на живо от 16:00 до 22:00 часа всеки ден.

Най-голямата заслуга на BetMarket е че възроди бингото като една от най-предпочитаните лотарийни игри. Едва ли има някой, който да не е пробвал. Ако все още има такъв, то със сигурност ще поправи грешката си на betmarket.bg.

RedFow е отговорна за доставката на бинго игрите, като може да се има пълно доверие на компанията, поради наличието на богат опит във физическите зали.

Като нов потребител имате реалната възможност за печалба на бонус в размер до 500 лв. за Bingo slot. За да може да се възползвате от него трябва да използвате промо код GEPIBINGO, когато депозирате. Това на практика е допълнителен бонус, който е 100% от депозираната сума.

Споделете:
Предишна публикация: Нападение над възрастна жена навръх Коледа

29 декември, 2022

Следваща публикация: Легендарния Пеле си отиде от този свят

29 декември, 2022

Може да ви хареса също

Абонирай се
Уведомете за
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
Виж всички коментари

Последни новини