Аржентина е новия световен шампион, Меси на е върха на футболната си кариера

Аржентина е новия световен шампион, Меси на е върха на футболната си кариера
  • 19 декември, 2022
  • Спорт

Целия свят е на крака в чест на Аржентина, която след много оспорван и зрелищен мач победи Франция. По време на срещата коефициентите при Betano, който е официален партньор на FIFA, скочиха до небесата.

Това е върховия момент в кариерата на Меси, който категорично отрече слуховете, че смята да се оттегля от националния отбор на Аржентина.

Мача беше много оспорван, като предложи на зрителите качествен футбол, достоен за финал на световно първенство. Крайния резултат е 7:5 за южноамериканците, като се играха две продължения и се биха дузпи.

Аржентина не започна добре първенството, като след загубата от Саудитска Арабия коефициентите за следваща победа в букмейкърските сайтове спаднаха. Меси и компания бързо се взеха в ръце и показаха как се играе истински футбол. Те завършиха груповата фаза с 6 точки и си отредиха първото място. С лекота преминаха през двубоите с Нидерландия и Полша, Мароко и Англия. Бронзовия медалист Хърватия също не се успя да се опре на аржентинците.

Преди финала футболните анализатори не можеха да дадат категорично предимство на един от двата отбора, като това доведе до връх на залозите в сайтовете за хазартни игри и залагания.

Споделете:
Предишна публикация: Betano е официален партньор на FIFA

19 декември, 2022

Следваща публикация: Прокурорския син Васил Михайлов ще бъде съден за 8 престъпления

19 декември, 2022

Може да ви хареса също

Абонирай се
Уведомете за
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
Виж всички коментари

Последни новини