Участничка от Hell, s Kitchen ще става булка

Участничка от Hell, s Kitchen ще става булка
  • 31 август, 2022
  • Лайфстайл

Най-сексапилната участничка – Михаела Кокинова, ще се жени. Русата мадама бе част от третия сезон на риалитито, а сега вдига щуро моминско парти.

Купонът започнал на плажа с най-близките на блондинката са и други две риалити геоири – Веселина Чилева и любимката Виктория. Шампанското се лее на поразия, а дамите не спират да танцуват и да се забавляват.

Забавата продължила и вечерта, когато мадамите се отправили към елитен ресторант, където Михаела сложи булчинската рокля, с която ще се врече във вярност. Купонът продължил и в нощно заведение след това, където Азис имал изява.

Русокосата красавица ще се омъжи за свой любим, с когото са заедно вече почти 6 години. Дълго чаканото събитие ще се състои след няколко дена в родното на красавицата Поморие. Хубавелката Михаела е управител на ресторант в града, а отскоро разработва и плажно заведение.

Блондинката от риалитито ще се омъжва за любимия си Калоян, с когото са заедно от 6 години. Сватбата ще се състои след няколко дни в град Поморие. Михаела се занимава с ресторант в града и от скоро върти плажно заведение.

Споделете:
Предишна публикация: ЦСКА взе новата си звезда

31 август, 2022

Следваща публикация: Започва нова акция по пътя

31 август, 2022

Може да ви хареса също

Абонирай се
Уведомете за
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
Виж всички коментари

Последни новини