ЦСКА взе новата си звезда

ЦСКА взе новата си звезда
  • 31 август, 2022
  • Спорт

ЦСКА са изключително близо до това да привлекат МарселиноКаресо от комумбийския елитен Онсе Калдас. Обявиха дори, че са позволили на 22-годишния футболист да пътува за нашата страна, за да се подложи на медицински прегледи и да подпише.

От местните новини споделят, че ЦСКА няма да плащат трансферна сума за футболиста въпрки договора, който имат с колумбийците до края на тази година. Южноамериканците нямат финансови претенции, което ще рече, че и двете страни ще се разделят по взаимно съгласие.

Футболистът се е отказал да подпише отново своя договор с Онсе Калдас и не се е съгласил да премине в местния гранд, тъй като е пожелал да играе в друга страна. И точно по тази причина той е тренирал напълно индивидуално в клуба последните три месеца.

Момчето до този момент е играло само в ОнсеКалдас и дебютира през 2018 година април месец, когато е на 17-годишна възраст. За последните около 4 години е взел участие в абсолютно всички турнири, в които има 20 попадения. През тази година има 16 мача, 3 гола и 1 асистенция.

Споделете:
Предишна публикация: В Испания бебе стана жертва на градушка

31 август, 2022

Следваща публикация: Участничка от Hell, s Kitchen ще става булка

31 август, 2022

Може да ви хареса също

Абонирай се
Уведомете за
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
Виж всички коментари

Последни новини