Интересна личност се появи в листите на ГЕРБ-СДС

Интересна личност се появи в листите на ГЕРБ-СДС
  • 29 август, 2022
  • България

Стоил Яков, който през 2016 година е бил шеф на предизборния щаб на ДСБ, сега се озова в листите на ГЕРБ-СДС. Заема шестата позиция в 23 МИР София, където водач е Румен Христов.
Кога и защо Яков е сменил политическата си ориентация и е станал член на ГЕРБ не е ясно. Това, което ни е известно е, че миналата година той беше активен участник и в трите кампании на „Демократична България“.
Преди 2016 година Стоил Яков беше шеф на борда на директорите на ТЕРЕМ ЕАД. През май същата година напуска този пост, за да оглави предизборния щаб на ДСБ.
От ГЕРБ-СДС като че ли сериозно са се заели да спечелят изборите. Те смятат, че колкото повече депутати има от партията в Народното събрание, толкова по-голяма е вероятността страната ни да има редовно правителство. И още едно нещо ще повлияе върху сформирането на редовно правителство – а това е броят на депутатите от „Продължаваме промяната“. Колкото по-малко са те, толкова вероятността да имаме редовно правителство расте, категорични са от партията на Борисов.

Споделете:
Предишна публикация: Убийство на общински съветник във Велинград

29 август, 2022

Следваща публикация: Ковид картата на България – 4 области са вече в нулев етап

29 август, 2022

Може да ви хареса също

Абонирай се
Уведомете за
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
Виж всички коментари

Последни новини