Очаква ли се да завали и къде

Очаква ли се да завали и къде
  • 3 август, 2022
  • България

През цялата нощ времето ще бъде предимно ясно и почти тихо, споделиха от Националният институт по метеорология и хидрология.

Утрешният ден ще ни приветства със слънчеви лъчи, а по-късно  ще се развие купеста облачност и дори в Източна България са възможни краткотрайни валежи.

В източната част от страната вятърът ще бъде слаб, в североизточната -умерен. Температурите през деня ще се повишават леко и максимално ще стигнат до 30о и 35о , а в София ще бъдат около 30о.

По морето времето ще бъде слънчево, следобяд е възможно на някои места дори да превали дъжд. Вятърът ще бъде умерен от север, дори след това ще отслабне. Най-високите температури ще бъдат от 29-31о, а температурата на водата ще бъде 24-26о.

Над планините също ще бъде слънчево с купеста облачност. Вятърът ще бъде слаб до умерен, а температурата на 1200 метро ще е 25о, а на 2000 – 18о.

През уикенда също ще бъде слънчево, но след обяд с купеста облачност над източните и планиниски райони, отново с краткотрайни валежи. По западните части ще е тихо, но в източните ще има слаб вятър, а следобяд по морето вятърът ще бъде умерен. Темперетурите ще се вдигат, а в събота най-високите ще са между 31-36о.

Споделете:
Предишна публикация: Пътуваме до Турция само с лична карта

3 август, 2022

Следваща публикация: В столицата от утре се въвеждат нови ковид мерки

3 август, 2022

Може да ви хареса също

Абонирай се
Уведомете за
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
Виж всички коментари

Последни новини