Барсенола е магнит за футболисти

Барсенола е магнит за футболисти
  • 26 юли, 2022
  • Спорт

Старши треньорът на Барса – Шави Ернандес е сигурен, че каталунският гранд влияе като магнит за големите футболисти и точно по тази причина рядко среща трудност при споразуменията с новите попълнения. Той сподели и пред медиите преди третата контрола на каталунците от американското турне – през тази нощ отборът ще се появи срещу Ювентус на „Котън Боул” в Далас.

Те привлякоха още Роберт Левандовски, Рафиня и Франк Кесие, а пред трансфер в клуба е защитникът на Севиля – Жул Кунде.

„Барса е като магнит за футболистите. Харизмата и величието на клуба помагат много за привличането на нови играчи. Вълнуващият проект също е от значение, играчите са наясно, че ще се забавляват на терена. Всички сме амбицирани да върнем Барса на върха. Където и да отидем – Австралия, САЩ, хората показват привързаността си към нашия клуб“, сподели на прескоференцията Шави.

Той сподели още, че Феран Торес няма да играе срещу Ювентус, тъй като все още не се е възстановил от злополуката. Лионел Меси пък бил запитан за завръщането си в отбора, а треньорът споделя, че би бил щастлив от този факт. „Да, но Лео има договор и на този етап е невъзможно да се върне. Той е най-добрият футболист в света, президентът вече каза, че се надяваме, че историята на Меси с Барса не е приключила” – казва той. Похвали също така и новата звезда – Роберт Левендовски – „Щастлив съм, че подписахме с такъв тип играч – топ, скромен, професионалист. Той ни помага много. Бързо се адаптира, отборът расте много с него”.

 

Споделете:
Предишна публикация: Кражба от 103 000 лева

26 юли, 2022

Следваща публикация: Колко „струват“ пенсионерите на държавата

26 юли, 2022

Може да ви хареса също

Абонирай се
Уведомете за
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
Виж всички коментари

Последни новини